Előfizetői tartalom

Mi lesz a bedőlt ingatlanokkal?

Portfolio
A MARK Zrt. hamarosan megkezdheti működését, ami jelentős változásokat hoz majd a distressed ingatlanok piacára. 2008 óta mindössze 16 nagyobb volumentű problémás eszközöket érintő tranzakció történt, míg az új szereplő megjelenésével jelentősen növekedhet az adásvételek volumene - derült ki a Portfolio Property Investment Forumon elhangzott előadásokból és beszélgetésekből.

A nem teljesítő ingatlanhitelek és problémás ingatlanok piacáról Pilhál Zsolt, a MARK Magyar Reorganizációs és Követeléskezelő Zrt. üzleti vezérigazgató-helyettese tartott elődadást. A szakember elmondta, hogy ugyan az elmúlt években jelentősen csökkent a nem teljesítő vállalati hitelek aránya, az egyes szektorokat ez nem egyformán érintette. A projekthiteleknél elmaradt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés