Előfizetői tartalom

Felvásárolta az Otthontérkép az Ingatlantájolót

Portfolio
Az Otthontérkép tulajdonosa, a Mapsolutions Zrt. megvásárolta az Ingatlantájolót tulajdonló Amango Software Kft.-t, tovább erősítve látványosan növekedő pozícióját az ingatlankeresési piacon. Az akvizíciót követően az Otthontérkép csoportnál az online elérhető ingatlanhirdetések immár több mint 90 százaléka megtalálható lesz.

Az elmúlt másfél év már eddig is rendkívül komoly változásokat és átalakulásokat hozott a hazai ingatlanpiacon, akár az árakra, a tranzakciók számára, akár a háttérben zajló egyéb piaci folyamatokra gondolunk. E változások nem hagyták érintetlenül az online hirdetések piacát sem. Az Otthontérkép rohamos fejlődéssel, számtalan innovációs megoldással, és egy teljesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés