Előfizetői tartalom

Árendás Gergely

Portfolio
Árendás Gergely a Property Market Kft. ügyvezető igazgatója. Olyan irodaházak fejlesztései kapcsolódnak a nevéhez, mint a Máriássy Ház 2005-ben átadott 9 ezer négyzetméteres loft irodája vagy a Corvinus Egyetem 2007-ben elkészült, mintegy 50 ezer négyzetméteres új kampusza és a vele egybeépült Studium irodaház. Tevékenységei közt említhető az Átrium Park 39 ezer négyzetméteres épülete, a Millenáris Parkban megépült három irodaház, a 2010-ben átadott Allianz székház 18 ezer négyzetméteres fejlesztése, a VPOP irodaház 14 ezer négyzetméteres épülete, valamint az Erzsébet-tér 2014-es felújítása is.

A Property Market Kft.-t 2015 májusában alapította a Market Építő Zrt. Jelenlegi legnagyobb projektjük a Lágymányosi-öböl körül épülő BudaPart beruházás, melynek során összesen 550-600 ezer négyzetméternyi lakás, iroda és kiskereskedelmi egység épül fel a Kopaszi gát mellett álló területen. A 8-10 év alatt megvalósuló városrész fele - egy központi park köré épülő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés