Előfizetői tartalom

Ezekkel a lakásokkal brutálisan jól lehet keresni

Portfolio
A tavalyi év során tömegek éreztek meg saját bőrükön a lakásbérleti piac felfutását: a bérlők egyre többet fizetnek, míg azok, akik jókor vásároltak befektetési szándékkal, óriási hozamokat érhettek el. A klasszikus, hosszú távú lakáskiadás mellett a rövid távú szállásmegosztás népszerűsége is jelentősen nőtt - azok azonban, akik azt gondolták, hogy a hirdetés feltöltése után automatikusan hullik majd az ölükbe a pénz, nagy pofonra számíthattak. Utánanéztünk, milyen hozamot érhetett el, az aki a mélyponton szállt be, illetve az, aki már a fellendülés időszakában vásárolt.

Az idei évben elszálltak a bérleti díjak a lakáspiaconA 2015-ös év a lakásárak jelentős emelkedése mellett a bérleti díjak elszállásáról szólt, 2014 első és 2015 első féléve között egyes területeken több mint 80 százalékkal is növekedett a lakásbérlőket sújtó teher. A növekedés elsősorban a jobb munkalehetőségeket tartogató helyszíneket érintette, mint Budapest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés