Előfizetői tartalom

Magyarország lenne az új Lengyelország?

Portfolio
Az ingatlanpiaci szakemberek egyetértenek abban, hogy 2015 egy jó év volt, mely felülmúlta várakozásaikat. Inkább egy egészségesebb, fenntarthatóbb növekedést érzékelnek maguk körül, mintsem egy óriási robbanást és 2016-ra vonatkozó, alapvetően pozitív várakozásaik is ennek megfelelően alakulnak. Az RICS havi rendszerességgel megrendezésre kerülő Tea & Talk kerekasztalbeszélgetésének résztvevői - a Cushman & Wakefield, a Hypo NOE Bank, a TriGranit Development és a White Star képviselői - az elmúlt évet értékelték és ismertették az idei évre vonatkozó előrejelzéseiket, Noah M. Steinberg FRICS, az RICS magyarországi elnökének moderálásával.

Óvatos optimizmusAz RICS által meghívott vendégek egyetértettek abban, hogy a budapesti ingatlanfejlesztési piac egészségesebb, mint 2007 óta valaha. A fejlesztők inkább a bérlőknek építenek és az irodapiacot olyan nagy BTS szerződések hajtják, melyek a válság előtt egyáltalán nem voltak jellemzők. A spekulatív fejlesztések természetesen nem tűntek el teljesen, de néhány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés