Előfizetői tartalom

Felújították Budapest egyik legszörnyűbb utcáját

Portfolio
Befejeződött Budapest egyik legrosszabb állapotú utcájának, az újpesti Görgey Artúr utcának 2015 februárjában kezdődött felújítása, melyet február 1-jén, hétfőn átadnak a forgalomnak. Ezt megelőzően január 28-án az első járat indulásától 31-én az utolsó járat indulásáig a Szent István tér - Újpesti piac ideiglenes villamos végállomás elbontását végzik, ezért ezen a négy napon a 14-es villamos csak Újpest-központ metróállomásig jár. A 12-es villamos január 28. és 31. között továbbra sem közlekedik, valamint a pótlóbuszok is változatlanul járnak - áll a BKK közleményében.

A több ütemben végzett felújítás befejeztével a Görgey Artúr úton új, végleges forgalmi rend lép életbe, valamint a közösségi közlekedési járatok is ehhez alkalmazkodva járnak majd. Február 1-jétől a 12-es és a 14-es villamosok teljes vonalán megindul az utasforgalmi próbaüzem. A villamosok teljes vonalon történő elindulásával egy időben a felújítás idejére ideiglenesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés