Ingatlan

Nagy üzletet kötött az ingatlantanácsadó

Portfolio
A Cushman & Wakefield nyerte el a CPI Hungary kiskereskedelmi portfóliójába tartozó budapesti Europeum bevásárlóközpont és a soroksári, továbbá a dunakeszi Buy-Way kiskereskedelmi parkok üzemeltetési és bérbeadási megbízását, melyek összterülete hozzávetőlegesen 39 000 négyzetméter.
A Cushman & Wakefield ingatlanüzemeltetési csapata felel a központok gördülékeny napi működését, különös tekintettel a bérbeadásra, az üzemeltetésre, a marketingre, a pénzügyi feladatokra és a technikai háttér biztosítására. Általános ingatlanüzemeltetési feladatai mellett, a Cushman & Wakefield kiemelt figyelmet fordít az épületek kihasználtságának növelésére, a megfelelő bérlői összetétel kialakítására, valamint a vállalat helyi és központi csapatai a tulajdonosi érdekeket figyelembe véve törekszenek a bevételek maximalizálására.

Az Europeum bevásárlóközpont, mely Budapest egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjában a Blaha Lujza téren található összesen 6000 négyzetméter bérbeadható területtel, 2011-ben került átadásra. A három szintes bevásárlóközpont a Courtyard by Marriott Budapest City Center szállodával egy épületben található.

A "strip-mall" koncepcióban épült soroksári és dunakeszi Buy-Way kiskereskedelmi parkokban az üzletek többsége közvetlenül az ingyenes és nagyszámú férőhellyel rendelkező parkolóból közelíthető meg. A 2006-ban megnyílt dunakeszi bevásárló park összterülete 21 600 négyzetméter, míg a 2005-ban átadott soroksári bevásárló park 11 500 négyzetméternyi bérbeadható területtel rendelkezik.

A Cushman & Wakefield jelenleg több mint 1 000 000 négyzetméteren, 44 ingatlant üzemeltet.
Csanyi Sandor Prima Primissima dijatado
szergej lavrov oroszorszag
Elkezdődött a visszaszámlálás, május végén jön a Brain Bar
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
budapest közlekedés