Előfizetői tartalom

Magyarország ismét új rekordot állított fel

Portfolio
2015 negyedik negyedévében sem tört meg a közép-kelet-európai ingatlanpiacokon uralkodó általános optimizmus. Magyarországon 2008 óta nem látható magasságba emelkedett mind a bérlői, mind a befektetői hangulatot mérő index, miközben Bulgáriában, Csehországban és Romániában is rendkívül pozitívak a kilátások - derült ki az RICS legfrissebb Nemzetközi Kereskedelmi Ingatlan Monitor kutatásából.

Új rekord Magyarországon és BulgáriábanA bérlői hangulatot mérő index pozitív képet mutatott mind a négy vizsgált országban. A régió-szerte növekvő bérlői kereslethez egyedül Magyarországon társult szűkülő kínálat, így az index így 55-re emelkedett, ami a legmagasabb érték azóta, hogy az RICS hazánk esetében is méri a bérlői hangulatot. Nem Magyarország az egyetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés