Előfizetői tartalom

Nyugaton terjeszkedik a magyar építőipari cég

Portfolio
Közép-Kelet-Európa után Nyugat-Európa féle terjeszkedik a magyar tulajdonú KÉSZ Csoport, mely új leányvállalatát Németországban nyitotta meg. A cég vezetése szerint az EU-ban ez a piac fog az egyik legdinamikusabban fejlődni, ezért 2016 elején KEMAG Deutschland GmbH. néven alapították meg az ottani céget. Első generál kivitelezési projektjük április elején veszi kezdetét.

Ukrajna, Románia, Szerbia, Oroszország, és Fehéroroszország után a német piacon terjeszkedik a magyar tulajdonú KÉSZ Csoport. A cégcsoport éves forgalmának átalagosan több mint 15%-át adták a külföldi leányvállalatok által megvalósított projektek, ezt az eredményt növelnék az új piacra lépéssel. Kovács Attila, a KÉSZ Csoport alelnöke az új piacra lépés kapcsán kiemelte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés