Előfizetői tartalom

Így épülnek Ausztriában az aranyüléses luxusmetrókocsik

Portfolio
Egészen különleges metróépítés folyik nyugati szomszédunkban, a Siemens bécsi gyárában készülnek ugyanis a rijádi metró első szerelvényei. A sivatagi gigaberuházás gyümölcsének élvezői társadalmi rangjuknak megfelelően három osztályon utazhatnak majd: az egyik véglet aranyülésekkel, a másik pedig elzárt állóhelyekkel várja az utasokat. - írja a thelocal.at.

A világ jelenlegi legnagyobb városi közlekedési beruházása a rijádi metróhálózat kiépítése: a szaúdi fővárosban a semmiből 176 kilométeres, 6 vonalas hálózatot terveznek kialakítani a következő években. A hálózat átadása 2019-ben várható a 6,5 milliós, sivatagi városban. A projekt összköltségét 25,4 milliárd euróra (kb. 7899 milliárd forint) becsülik, ebből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés