Előfizetői tartalom

Új elnök az ingatlantanácsadó élén

Portfolio
A Jones Lang LaSalle Incorporated (JLL) bejelentette, hogy különválasztja az elnöki és a vezérigazgatói pozíciót és Christian Ulbrich, az EMEA régió jelenlegi vezérigazgatója lesz a JLL elnöke. A vezérigazgatói feladatokat továbbra is Colin Dyer látja el és a jövőben is irányítja a vállalat globális stratégiáját, kiemelt figyelmet szentelve az IT és az adatkezelési stratégiákra, valamint felügyeli a LaSalle Investment Management-et és a cég pénzügyi, humán erőforrás, jogi és marketing működését. Ulbrichtól az EMEA vezérigazgatói pozícióját Guy Grainger, a jelenlegi egyesült királyságbeli vezérigazgató veszi át, akinek Chris Ireland lesz az utódja. A változások 2016. június 1-jén lépnek életbe.

Ulbrichot, aki közvetlenül Dyernek tartozik majd beszámolókkal, a májusi éves közgyűlésen jelölik a JLL Igazgatótanácsába is. Elnökként ő fogja irányítani a JLL regionális üzletágait Ázsiában, az EMEA-ban és az amerikai kontinensen, és az akvizíciókon keresztüli növekedésre koncentrál. Ulbrich 2005-ben csatlakozott a JLL-hez, mint a németországi iroda ügyvezető igazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés