Előfizetői tartalom

Bukarest alaposan lekörözte Budapestet

Portfolio
A CBRE Közép- és Kelet-Európára vonatkozó 2016-os előrejelzése szerint erős év vár a régiónkra, egy olyan kivételes 2015-ös év után, amikor az ingatlanpiac szinte minden szegmensében rekordok dőltek meg. Az idén a növekedés lesz a kulcstényező a régióban és a gazdasági fellendülés üteme meghaladja a nyugat-európai országok szintjét.

Közép- és Kelet-Európában az olcsó nyersanyagárak, az alacsony kamatok, a csökkenő munkanélküliség és az emelkedő lakásárak okozta növekvő lakossági fogyasztás alakulása a legfontosabb tényező ingatlanpiaci szempontokból. A lakosság vásárlásainak emelkedése új fejlesztéseket indukál a kereskedelmi ingatlanpiacokon is, főleg kiskereskedelmi egységek és az internetes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés