Előfizetői tartalom

Luxuslakópark épül a pesti bulinegyed közepén

Portfolio
Az új építésű lakásokat terhelő áfa csökkentése, valamint a CSOK kibővítése alaposan felforgatta az újlakás-piacot, számos fejlesztő jelentette be régi-új projektek elindítását. A belvárosban elsőként a Gozsdu Udvar és a Marina Part kivitelezője, a Triholding jelentette be, hogy új luxuslakópark építésébe kezd. Az ingatlanfejlesztő csoport a pesti bulinegyed ütőerének számító Király utcában kezdi meg fejlesztését, a K40 névre keresztelt 105 lakásos projekt tervezett átadása 2017 végére várható.

"A K40 lakásai után várhatóan vegyesen érdeklődnek majd a potenciális lakók és a (nem feltétlenül kizárólag külföldi, illetve intézményi) befektetők. Miközben a lakókat a környék felértékelődése és az egyre népszerűbb belvárosi életforma vonzza, a befektetők számára a rövid távú kiadással elérhető 6-8%-os hozam mellett az épület értékének folyamatos növekedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés