Előfizetői tartalom

Tovább bővült a Váci út legnagyobb fejlesztése

Portfolio
Átadták a Váci Greens irodakomplexum harmadik, "B" épületét, mely összesen 24 500 négyzetméternyi irodaterületet kínál 6 szinten. Az új épületet területének 60%-át már előszerződéssel bérbe vette a GE Infrastructure Hungary Holding Kft., így a Váci Greens márciustól közel 4000 munkavállalónak biztosít irodaterületet. A fejlesztés az új épület átadását követően tovább folytatódik, a hatodik épülettömb helyén fekvő régi épület bontásával, valamint a Váci Greens negyedik épületének mélyépítési munkálataival.

A BREEAM "Excellent" minősítést elnyerő projekt épületeit olcsó üzemeltethetőségükkel és alacsony energiafelhasználásukkal pozícionálták a piacon: a Váci Greens "C" és "B" épületeiben a számítások szerint a talajhő hasznosításával évente várhatóan 7-8 hónapon át nem kell külső energiát igénybe venni sem a fűtéshez, sem a hűtéshez. "Azt tapasztaljuk, hogy vezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés