Előfizetői tartalom

Ne csak a Délit romboljuk le, a Nyugatit is zárjuk be!

Lázár János a tegnapi napon ismerte el, hogy a kormánynak van olyan terve, mely szerint lebontanák a Déli pályaudvart és a helyén parkot alakítanának ki. Ha ez megtörténik, a kelenföldi pályaudvart uniós forrásból fejlesztenék. Március végére ígért bővebb információt a Miniszterelnökség vezetője, az újabb részletek megérkezésére várva pedig megvizsgáltuk, mennyire életszerű a krisztinavárosi vasútállomás bezárása.

Ez a baj a Déli pályaudvarralAz egész biztosan kijelenthető, hogy a Déli Budapest legszerencsétlenebb kialakítású pályaudvara. A másik két nagy pályaudvar legalább 4-5 vágányon megközelíthető, illetve elhagyható, így a különböző irányokból érkező vonatoknak nem kell "osztozkodniuk" a beérkezéskor, ellenben a Délibe vezető vágányok száma Kelenföldtől északra jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés