Előfizetői tartalom

Erre a toplistára is felkerült Budapest

Portfolio
A CBRE befektetési felmérése szerint Európa 2016-ban jelentős mértékű tőkére számíthat az ingatlanpiacon. A megkérdezettek közel fele úgy tervezi, hogy többet költ Európában és csak 15 százalékuk fektetne be kevesebbet, mint 2015-ben. Közép- és Kelet-Európa egyre vonzóbb: Lengyelország mellett Magyarország is kiemelt célpont - derül ki az ingatlantanácsadó legfrissebb kutatásából, amelyet évről-évre Cannes-ban, az esztendő legnagyobb ingatlanpiaci vásárán, a MIPIM-en hoznak nyilvánosságra.

Az ingatlanpiaci befektetések iránti érdeklődés növekedése mellett fontos változás az is, hogy a befektetők kockázati étvágya csökkent: három év után az első osztályú ingatlanok újra fontosak számukra. Tavaly a megkérdezettek 29 százaléka, idén már 41 százaléka szerint az első osztályú ingatlanok a legvonzóbb célpontok - ami részben jellemzi a befektetők aggodalmát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés