Előfizetői tartalom

Ezeken a helyeken aranyáron mérik a telkeket

Portfolio
Szinte az összes megyeszékhelyen élénkült az újépítésű lakások iránti kereslet, derül ki az OTP Ingatlanpont elemzéséből. A kevés kivétel közé tartozik Salgótarján és néhány délkeleti megyeszékhely (Békéscsaba, Szeged, Szolnok), ahol az érdeklődők számának megugrása még várat magára. A többi nagyvárosban azonban a kínálat nem képes kielégíteni a megnövekedett igényeket, így az sem szokatlan, hogy a lakások már a tervasztalról gazdára találnak.

A válság miatt elhalasztott fejlesztések még csak Miskolcon, Pécsett, Sopronban, Zalaegerszegen és a Balatonnál jelentek meg a kínálatban, máshol az új projektek átadása a következő időszakban várható. A növekvő újlakás-kereslet a telekpiacra is hatással van. A beruházók és az önerőből építkező családok gyakran egymással versengenek a jó telkekért. Győrött gyakorlatilag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés