Előfizetői tartalom

Távol-keletiek vásárolhatják fel a budapesti ingatlanokat

Portfolio
2015-ben jelentős mértékben, mintegy 60%-kal nőtt a kereskedelmi ingatlanok piacán lezárt befektetési tranzakciók összvolumene, ami így elérte a 740 millió eurót. Az Eston International várakozásai szerint 2016-ban tovább nő majd az ingatlanbefektetők likviditása, ami a hazai vásárlók pozíciójának megszilárdulásán túl új, távol-keleti vevők térnyerését is megalapozza.

Jelentős volumennövekedés2015-ben jelentős mértékben, mintegy 60%-kal nőtt a kereskedelmi ingatlanok piacán lezárt befektetési tranzakciók összvolumene. Az év első felében közel 300 millió eurót költöttek a befektetők magyar ingatlanokra, az év közepét követően pedig a nagyobb értékű ügyletek kerültek fókuszba. A teljes éves befektetési érték meghaladta a 740 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés