Előfizetői tartalom

Ezt kínálja Budapest a befektetőknek

Portfolio
A CBRE eheti befektetési reggeljén a megkérdezett befektetők sokkal jobban meg voltak győződve a piac növekedéséről, mint 2015-ben. A befektetési forgalom stagnálását mindössze a megkérdezettek 6 százaléka valószínűsítette, szemben a tavaly 44 százalékkal. A befektetők túlnyomó többsége (94%) egymilliárd eurónál is több befektetést vár 2016-ban a magyar kereskedelmi ingatlanpiacon 2016 során.

"Egyetértve a válaszadók többségével, azon a véleményen vagyunk, hogy 2016-ban a teljes magyarországi befektetési forgalom 800 millió és 1,2 milliárd euró között lesz. A tavalyi felmérésen a megkérdezett befektetők többsége jól becsülte az éves befektetési forgalmat (750 millió euró) így idén is ebben bízhatunk" - mondta Kibédi Varga Lóránt, a CBRE magyarországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés