Előfizetői tartalom

A boltzár feloldása sem hozza el a plázázók Kánaánját

Portfolio
Tegnap jelentette be a kormány, hogy a vasárnapi boltzárról szóló törvény visszavonását javasolja, ma pedig már szavaz is a parlament, így akár már most vasárnaptól visszatérhetünk a régi rendhez. A vasárnapi boltzár alaposan felforgatta a kiskereskedelmi ingatlanpiacot és várhatóan annak kivezetése sem hagyja majd érintetlenül a szegmenst. Elemzésünkben összegyűjtöttük az elmúlt egy év tapasztalatait és a jövőre vonatkozó legfrissebb előrejelzéseket.

Ezt hozta a boltzárBár az ingatlanpiac szereplői (mind a bérlők, mind a bérbeadók) a fogyasztókhoz hasonlóan nagyon tartottak a vasárnapi zárva tartástól, a valóságban azt jóval kevésbé érezték meg. Az eddigi visszajelzései szerint a boltbezárás éppen azoknak a hazai vállalkozásoknak okozta a legnagyobb veszteséget, akiket a kormány az intézkedéssel támogatni kívánt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés