Előfizetői tartalom

Mégsem változnak a lakáskiadás szabályai?

Portfolio
A Magyar Időknek Szatmáry Kristóf, a Miniszterelnökség kereskedelempolitikáért felelős miniszteri biztosa beszélt a lakáskiadást érintő, tervezett adóváltozásokról, mely szerint 1500 forint lenne négyzetméterenként az adóteher mértéke mind a hosszú, mind pedig a rövid távú lakáskiadás esetén. Az erre vonatkozó elképzelést azonban délutáni közleményében cáfolta az NGM.

Közleményük szerint "a lakáskiadásról szóló állítólagos adóelképzelésekről a sajtóban ma megjelent hírekre reagálva a Nemzetgazdasági Minisztérium leszögezi, hogy a kormány tegnap az adócsökkentés és otthonteremtés költségvetéséről tárgyalt. Semmilyen más, a sajtóban felhozott javaslat nem szerepelt a napirenden, ilyen irányú javaslatot a kabinet nem támogatott."...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés