Előfizetői tartalom

7,2 milliárdból szinte teljessé vált a 4-es metró végállomása

Portfolio
Véget értek az M4-es metróberuházáshoz kapcsolódva épült új, felszín alatti visszafordító alagutakat, biztonságos felszíni kereszteződéseket, akadálymentes gyalogos és kerékpáros aluljárót és zajvédő falat is magában foglaló csomópont kivitelezési munkái a Budaörsi úton, az M1-M7-es autópályák közös bevezető szakaszába csatlakozva. A beruházás 7,2 milliárd forintból, döntően európai uniós forrásból valósult meg - áll a Főváros közleményében.

Egy közel tízéves előkészítési, szakmai egyeztetési, tervezési és telektulajdon-rendezési időszakot követően kezdődhetett meg 2014 augusztusában az építkezés, melynek kivitelezési munkáit nyílt közbeszerzési eljárást követően a legolcsóbb ajánlattal nyert Swietelsky Magyarország Kft. végezte a Budaörsi út Balatoni úti aluljáró és Pannonhalmi út közötti szakaszán....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés