Előfizetői tartalom

Egy évig még biztosan ingyenes lesz ez a P+R parkoló

Portfolio
Az új, 7,2 milliárd forintért épített gigacsomópontot tesztelő Index-videó után a beruházó DBR Metró Projektigazgatóság leszedette az őrmezői lakótelepre terelő kötelező haladási irány táblákat a szintén új P+R parkoló kijárata elől, és immár könnyen és egyértelműen elérhető az M1-M7-es autópálya kifelé vezető szakasza. A táblák a portál információi szerint a csatornázási munkák miatt maradtak kint az átadás után is.

Az Indexnek több olvasó is felvetette a csomópontnak azt a hiányosságát, hogy az autópályán befele érkezők nem tudnak Gazdagrét felé elkanyarodni, pedig ez az eddig is létező probléma most egy nagyon kicsi beavatkozással orvosolható lenne. A BKK a lap kérdésére azt írta, hogy az eredeti tervezői szándékkal ellentétben a XII. kerületi önkormányzat kifejezetten kérte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés