Előfizetői tartalom

Két új épülettel bővül a TriGranit krakkói fejlesztése.

Portfolio
Két új irodaépületben (F és G épület) összesen 20 ezer négyzetméter bérbe adható területtel bővül a TriGranit legnagyobb krakkói ingatlanfejlesztése, a Bonarka for Business (B4B). A két új épület több mint 60 százalékát bérbe adták. Elkészültekor a B4B tíz épületből áll majd, bérbe adható összterülete (GLA) 95 ezer négyzetméter lesz, a beruházás összértéke pedig eléri a 200 millió eurót. A fejlesztő az aktív BPO szektor miatt óriási lehetőséget lát a krakkói irodapiacon és ennek továbbgyűrűzését várja a többi lengyel másodlagos nagyvárosban is.

A Bonarka City Center 2009-es megnyitását követően a Bonarka for Business első két, A és B épülete 2011-ben fogadta első bérlőit, melyet 2012-ben a C épület, 2013-ban a D épület, 2015-ben pedig az E épület követett. Noha a hatodik, F épület befejezése a következő negyedévben várható, és a G épület a tervek szerint csak 2017 első felében nyílik meg, az irodaépületek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés