Előfizetői tartalom

Rengeteget emelkedtek a lakásárak - Tényleg mindenki megőrült?

Portfolio
Már két éve zajlik a lakáspiac egyelőre töretlennek tűnő felfutása, az áremelkedés és a kormányzati ösztönzők híre egész biztosan elérte már azokat is, akik eddig egyáltalán nem gondolkodtak lakásvásárlásban vagy eladásban. A piac hosszú évek óta nem látott pörgése vevők és eladók százezreit késztette és készteti majd cselekvésre - a Portfolio nekik és a lakáspiac iránt érdeklődőknek foglalta össze az idei évet leginkább alakító folyamatokat.

Az elmúlt időszakban még a lakáspiac iránt kevéssé érdeklődők is érzékelhették a lakásárakban bekövetkező jelentős áremelkedést. Ennek hatására sok helyen a 2008-as válság előtti árszintekkel lehet találkozni, a legnépszerűbb helyeken pedig az árak már meg is haladják azt. Az eladások számának növekedése ugyanakkor töretlen, a válság alatti éves szinten mért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés