Előfizetői tartalom

Minden, amit tudni akartál a lakásokról, de soha nem mertél megkérdezni

Portfolio
Lakásvásárlás során számos olyan kifejezéssel találkozhatunk, amelyekről ha hallottunk is, nem biztos, hogy pontosan tudjuk a jelentésüket. Ezek közé tartozhat a különböző helyiségek elnevezése, az erkély-loggia közti különbség, az épületek szerkezetének jelentései, vagy akár az, hogy mi számít egész és mi félszobának. Ugyancsak fontos lehet tudni, hogy milyen különbségek vannak az egyes komfortfokozatok között, mivel mindez a kényelmi szempontokon túl akár a felújítási költségeknél is nagy különbségeket jelenthet. Ezeket gyűjtöttük most össze, ami adásvételnél segítséget nyújthat mind az eladók, mind a lakásvásárlók számára.

Ilyen lakásokban élünkFalazat szerint a téglaépítésű lakásoktól kezdve a paneleken át a vályogházakig számos különböző épülettípus létezik, amelyekkel a vásárlók szembe találhatják magukat. A legismertebb a téglaház és a panel, de a paneleket megelőzően már a hatvanas években is épültek lakások házgyári, úgynevezett blokkos építési móddal. A blokkos építési...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái