Előfizetői tartalom

Hamarosan körbevonatozhatjuk a fővárost

Portfolio
Hatvan év után ismét vasúti kapcsolat jöhet létre a sugárirányú vonalak között - írja a Világgazdaság. A beruházás a Nyugati pályaudvar tehermentesítése érdekében az esztergomi és a kelebiai vonalakkal kezdődne, majd a Pilisvörösvár és Soroksár valamint a Kunszentmiklós-Tass állomások közötti kapcsolat kialakításával folytatódna. A tervek jövőre készülhetnek el, a kivitelezés 2018-ban indulhat.

A Pestújhelyen, Újpalotán és Rákosfalván kialakítandó megállóknak köszönhetően az Esztergom-Kelebia vonalon kezdetben félóránként indulhatnak a vonatok. A társaság a helyszínekről már egyeztetett a BKV-val és az érintett kerületekkel. A megállók akadálymentesek lesznek és kapcsolatot teremtenek a BKV sugárirányú vonalaival, a kialakítás minden tekintetben az utasok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés