Előfizetői tartalom

Ez az, amire csak akkor figyelünk, ha nem működik

Portfolio
A Portfolio FM 2016 - Ingatlanüzemeltetés és energiahatékonyság konferenciáján a résztvevő szakemberek arról beszélgettek, hogy milyen kihívásoknak kell szembesülniük a különböző létesítmények üzemeltetése során. A panelbeszélgetés részvevői beszámoltak róla, hogy a szakma igyekszik összefogni, próbálják javítani az átláthatóságot és így fehéríteni az üzemeltetési szektort, emellett a minőség javításán is dolgoznak. Elmondták, hogy az üzemeltetési piacon is nagy gondot okoz a munkaerőhiány, a fiatalok elvándorlása, amit megfelelő szakképzéssel és bérszintel lehetne visszaszorítani.

Új sztenderdek a hazai üzemeltetésben A létesítménygazdálkodás egy 180-200 milliárd forintos éves bevételt felmutató iparág, melynek nincsenek sztenderdjei és nincsen célirányos képzése - mondta el felvezető előadásában Laskai Ildikó, a KÉSZ Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója és a LEO alapító tagja. A panelbeszélgetés résztvevői szerint a LEO létrehozásával új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés