Előfizetői tartalom

Magyarország cikinek tűnik román szemmel nézve

Portfolio
Jól indult a 2016-ös év az Európa keleti felébe érkező ingatlanbefektetések volumenét tekintve, bár a likviditás hiánya, illetve a politikai kockázat továbbra is gátat szabhat a bővülésnek. A Portfolio és az RICS bukaresti konferenciáján összegyűlt régiós szakemberek, vezető ingatlanfejlesztők, befektetők és bankárok fejében elsősorban Magyarország vonatkozásában jelentek meg a politikai kérdőjelek. SEE Property Forum 2016 elnevezésű, délkeleti-európai ingatlanpiaci konferenciánkról tudósítunk.

A közel 200 fős, egész napos konferencia első panelbeszélgetése Közép-Kelet- és Délkelet-Európa kereskedelmiingatlan-befektetési trendjeit vizsgálta a régió vezető befektetőinek és szakértőinek segítségével. Az általánosan alacsony kamatkörnyezetben magasabb hozamot kereső befektetők szemében a térség olyan országai is vonzónak tűnhetnek, melyek korábban egyáltalán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés