Előfizetői tartalom

Te is boldog lennél, ha ilyen házakban élhetnél

Portfolio
A legolcsóbb lakások mellett érdemes megnézni, hogy hol, milyen értékű lakásokban élnek a leggazdagabb magyarok. Vajon milyen összegektől számít luxusnak a lakás vagy egy családi ház az egyes megyékben és Budapest kerületeiben? Megmutatjuk, mekkora értékű lakások szükségesek ahhoz, hogy ingatlanunkkal a térség legdrágább 1 százalékába kerüljünk és mindez mekkora országon belüli egyenlőtlenségeket takar.

A vizsgálat az Otthontérkép kínálati adatbázisán alapszik, ahol az egyes megyékben és a budapesti kerületekben aktuálisan eladásra kínált családi házak és lakások legdrágább 1 százaléka adta azt a küszöbértéket, ami alapján az egyes megyéket összehasonlítottuk. A kínálati ár azonban - különösen az ilyen nagy értékű házaknál - nem garantálja azt, hogy a tényleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés