Előfizetői tartalom

25 milliárd forintért vásárolnak ingatlanokat az MNB alapítványai

Portfolio
25,2 milliárd forintért vásárol befektetési célra ingatlanokat a Pallas Athéné alapítványok vagyonát kezelő Optima Befektetési Zrt - mondta el mai sajtótájékoztatóján Fekete Zoltán, az Optima Befektetési Zrt. vezérigazgatója. A vásárlással 4 ingatlan kerül az alapítványok tulajdonába, amiket irodává alakítva adnak bérbe. A befektetések célja a jelenleginél magasabb hozamok elérése, növelve ezáltal az alapítványok támogatásaira fordítható összegeket.

Államkötvény portfólióból az ingatlanbefektetések irányába mozdulnak el a Pallas Athéné alapítványok, melynek keretében négy ingatlant vásárol meg a cég. A megvásárlandó ingatlanok között szerepel a Millenáris Parkban található két irodaház, a Széll Kálmán téri Buda Palota - egykori Postapalota - valamint egy debreceni irodaház. Az alapítvány az ingatlanokat hosszú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés