Előfizetői tartalom

A Brexit pukkaszthatja ki a londoni ingatlanlufit?

Portfolio
Sokakat még a mellette voksolók táborából is meglepett, hogy a június 23-ai szavazáson a britek többsége az EU-ból való kilépést választotta, aminek már most számos hatása látható a különböző országok részvénypiacain. Mindez azonban hosszú távon az ingatlanpiacot is érintheti, ezért ennek kapcsán megnéztük, hogyan alakulhatnak a londoni ingatlanárak és milyen további hatása lehet a Brexitnek a brit főváros lakáspiacára.

Ennyibe kerül egy lakás LondonbanLondon az ingatlanárak tekintetében a világ egyik legdrágább városa, ahol az ottani fizetésekhez képest is sokkal nehezebb lakást venni, mint Európa legtöbb fővárosában. Jelenleg London peremkerületeiben az átlagos lakásárak 1,2-1,8 millió forint körül alakulnak négyzetméterenként, míg a központ felé haladva ez fokozatosan emelkedik. A City...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés