Előfizetői tartalom

Nem csak lakásvásárlással lehet sokat nyerni az ingatlanpiacon

Portfolio
Az ingatlanbefektetés az egyik legrégibb, hazánkban hagyományosan népszerű, és jelenleg jó hozamokat biztosító megtakarítási forma. Bár sokaknak elsőre a közvetlen ingatlan vásárlás jut róla eszébe - amit bizonyít, hogy az elmúlt egy évben jelentős volt a kiadási céllal lakást vásárlók aránya a hazai piacon - azért jó hozamokat más ingatlanhoz köthető befektetési formákból is el lehet érni. Ezek közé tartoznak a jelzáloglevelek, az ingatlanalapok és a Szabályozott Ingatlanbefektetési Társaságok. Ezeket előnyeit és hátrányait vesszük sorra.

Magyarországon az ingatlanpiaci lehetőségeket kihasználó befektetések négy formája érhető el:Közvetlen ingatlanvásárlás Jelzáloglevél Zártkörű és nyilvános ingatlanbefektetési alap, illetve REIT (Real Estate Investment Trust), ami a magyar jogban, mint Szabályozott Ingatlanbefektetési Társaság (SZIT) él.Közvetlen ingatlanvásárlásA legnépszerűbb ingatlanbefektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés