Előfizetői tartalom

Eurómilliárdokat söpörhet ki a Brexit a londoni ingatlanpiacról

Portfolio
A június 23-án megszavazott Brexit az ingatlanpiacon is érezteti hatását. A kereskedelmi ingatlanpiac befektetéseinek volumenében London a világ vezető városa, ami még New Yorkot is megelőzi az egy év alatt kötött befektetések értékének tekintetében. Az EU-ból való kilépéssel azonban a brit főváros veszíthet pozíciójából, ami a környező országok városainak piacain csapódhat le. Ennek kapcsán megnéztük, hogy mely városokban milyen mértékű és irányú változásokat okozhat a Brexit a kereskedelmi ingatlanok piacán.

Európai országok gazdaságaGDP alapján Európa vezető gazdasága Németország, ami nem csak a kontinens legnépesebb országa, hanem az egy főre jutó össztermékben is az élmezőnybe tartozik. A német gazdaság mind Nagy-Britanniánál, mind Franciaországnál mintegy 50 százalékkal nagyobb, de Magyarországot már több mint 15-szörösen haladja meg.Ennek ellenére a kereskedelmi ingatlanok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés