Előfizetői tartalom

Óriási üzletet kötött a kelet-európai ingatlanfejlesztő Londonban

Portfolio
A HB Reavis nemzetközi ingatlanfejlesztő vállalat eladta a 33 Central irodafejlesztését az USA harmadik legnagyobb mérlegfőösszegével rendelkező bankjának, a Wells Fargonak. Az értékesítés az év egyik legjelentősebb irodapiaci tranzakciója Londonban. A HB Reavis 2017 harmadik negyedévére felépülő irodaháza lehetővé teszi a Wells Fargo számára, hogy valamennyi londoni munkatársát egy épületben helyezze el.

A HB Reavis eredeti tervei szerint felépítette és bérbe adta volna első nagyszabású londoni irodaház-fejlesztését, mivel azt vonzó hosszú-távú befektetésnek tekintette. Az előzetes bérbeadási tárgyalásokat követően azonban a Wells Fargo jelezte, hogy nem csak beköltözne az épületbe, hanem meg is vásárolná azt. A HB Reavis az ajánlatot követően egyezett bele abba, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés