Előfizetői tartalom

Holnaptól szabadstrandon fürödhetünk a Dunában

Portfolio
Pénteken nyílik meg Szentendre első legális szabadstrandja - írja az MTI. A terület megújítása után a fürdőzők ismét birtokba vehetik a Dunának ezt a korábban is kedvelt szakaszát, amely ettől az évtől hivatalosan is kijelölt fürdőhelyként üzemel. A strandolók számára a part közelében öltöző épült, négyállásos zuhanyozó és ivóvízcsap szolgálja a kényelmet. A Dunán bójákkal, a parton pedig táblákkal jelölik a strandhoz tartozó részeket.

Verseghi-Nagy Miklós, Szentendre polgármestere elmondta: a Postás strandot évtizedekkel ezelőtt is használták fürdőzésre az ott élők, ám hivatalosan soha nem volt szabadstrand. A település a tavaly indult I love Duna kampány során kezdett el foglalkozni az újranyitás gondolatával és már a tavaly nyári ellenőrzések igazolták, hogy jó a víz minősége. A szentendreiek ez év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés