Előfizetői tartalom

Megnyílt a főváros első kültéri irodája

Portfolio
Formabontó, új megoldással rukkolt elő a GLL Real Estate Partners a fővárosi irodapiacon. A cég elsőként nyitotta meg Budapest belvárosában a külföldön is újdonságnak számító kültéri irodáját. A különleges ötletről, a Roosevelt irodaház közelgő felújításáról és az irodapiac várható alakulásáról beszélgettünk Vajnai Zsuzsával, az ingatlanalap-kezelő csoport asset managerével.

A kültéri iroda apropóján többen is hallhattak a GLL tevékenységéről. Egész pontosan mivel foglalkozik a cég? A GLL Real Estate Partners egy müncheni központú, nemzetközi ingatlanalap-kezelő menedzsment cég, amely világszerte több mint 5 milliárd euró értékű prémium ingatlant kezel. Az Egyesült Államok, Latin-Amerika és Nyugat-Európa mellett Kelet- és Közép-Európában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés