Előfizetői tartalom

Képeken a világ 10 legnépszerűbb Airbnb szállása

Portfolio
A külföldre utazók között egyre többen vannak azok, akik a hagyományos szállodák helyett az Airbnb-n keresztük foglalnak maguknak szállást. A cég honlapján már Budapesten is több mint 5000 ilyen típusú szálláshely érhető el, de az egész világon megtalálható a rövidtávú lakáskiadásnak ez a formája. Az utazók számára ez lehetővé teszi, hogy egy kicsit jobban belekóstoljanak a helyiek életébe, miközben a legkülönfélébb lakásokban szállhatnak meg. A rengeteg szállás közül ezúttal a 10 legnépszerűbbet mutatjuk meg a Business Insider segítségével.

10.Kalifornia - Pioneertown A sivatag közepén álló épület teljes energiafogyasztását napelemek biztosítják. A ház kibérlése egy éjszakára 380 dollárba - 105 ezer forintba - kerül, de az ide érkezőket biztosan nem fogja zavarni az éjszakai fényszennyezés. Az épületet egyébként a Sunset magazin a "Western Home Award" díjjal jutalmazta.Forrás: Business Insider9.Olaszország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés