Előfizetői tartalom

Hihetetlen különbségek az új lakások árában

Portfolio
230, egyenként legalább négylakásos lakásprojekt épül vagy van tervezés alatt Budapesten, ami lakásszámra vetítve 8200 új lakást jelent 1-2 éven belül. A vállalkozói lakásépítés Középső- Ferencváros, Kelenföld, Madárhegy, Angyalföld, Vizafogó városrészekben és Zuglóban koncentrálódik: a 20 legnagyobb projekt közül 18 itt valósul meg - derül ki az Otthon Centrum elemzéséből.

Dübörög a lakásépítői kedv a fővárosban; élen jár a IX., XI., XIII. és a XIV. kerület, városrész szinten pedig Középső-Ferencváros, Kelenföld, Madárhegy, Angyalföld, Vizafogó és Zugló emelhető ki. Itt valósul meg a folyamatban lévő 20 legnagyobb lakásszámú budapesti lakásprojekt közül 18. A 100 lakásosnál nagyobb projektek közel 80 százaléka az említett négy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés