Előfizetői tartalom

Egyre jobban szeretünk Budapesten élni

Portfolio
Az Európai Unióban Vilnius lakossága a legelégedettebb az életminőségével, míg a legkevésbé Athénban érzik jól magukat az emberek, annak ellenére, hogy a megelégedettség jelentősen javult a görög fővárosban. A budapestiek is egyre elégedettebbnek tűnnek az életminőségükkel, a ráta 6 százalékponttal nőtt, így az emelkedés a magyar fővárosban volt a második legmagasabb - derül ki az Eurostat legfrissebb kutatásából.

Az európai fővárosok közül 18-ban 10-ből 9 ember válaszolta, hogy elégedett az életminőségével, a legnagyobb a megelégedettség Vilnius lakóit jellemzi, ahol ráta 98 százalékos volt. Ezt Stockholm és Koppenhága követi 97 százalékos megelégedettségi mutatójával. Bécs és Luxemburg esetében is magas a ráta, mind a kettőben 96 százalékos volt az Eurostat felmérése szerint.10...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés