Előfizetői tartalom

Két nappal később fog megbénulni Pest egyik forgalmas része

Portfolio
Fontos és egyben meglehetősen érdekes közleményt adott ki a BKK a hamarosan induló Róbert Károly körúti felújításról. Sokat elárul a várható munkálatok következményeiről, hogy a BKK többször is leírja kérését: aki teheti, saját járműve helyett válassza a közösségi közlekedést. A BKK ugyanakkor azt ígéri: a felújítás végére olyan új utat adnak majd át, amely kárpótolja az ott közlekedőket a kellemetlenségekért.

Örüljön mindenki, két nappal később bénul meg ez a városrész, majdnem egy egész évreA Budapesti Közlekedési Központ azzal indítja közleményét, hogy az eredetileg tervezett időponthoz képest két nappal később, 2016. szeptember 17-én (szombaton) kezdődnek a Róbert Károly körút felújítási munkái.A két nappal későbbi kezdést azzal indokolják, hogy ezzel is csökkentik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés