Előfizetői tartalom

Sutba dobjuk a matekot lakásvásárláskor

Portfolio
Elsősorban a környezet minőségére illetve biztonságára figyelünk lakásvásárláskor, míg a lakás későbbi eladhatóságát jóval kevésbé vesszük figyelembe, annak ellenére, hogy a háztartások vagyonának jelentős részét teszi ki az ingatlan. A bérlők a vevőkkel szemben már inkább az alacsony rezsire és a jó közlekedési lehetőségre figyelnek, így aki kiadási céllal vásárol ingatlant ezt is számításba kell vennie. Az emberek minőségibb környezet iránti igénye az árakban is megmutatkozik, a fővárosi példa azt mutatja, hogy a jobbnak ítélt környéken az árak is sokkal magasabbak.

Mi alapján választunk lakást?Mivel keveset költözünk, ezért igyekszünk jól meggondolni, hogy milyen paraméterekkel rendelkező ingatlanra adjuk ki a pénzünket. Érdekes kérdés, hogy egy átlag vásárlónak a különböző szempontok közül, mint a lakás környéke, a közlekedés, a biztonság, a rezsi, vagy a lakás későbbi eladhatósága az egyes tényezők mennyire fontosak.A...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái