Előfizetői tartalom

Sírhat, aki most akar új lakást - Hihetetlenül felmentek az árak

Portfolio
Lényegesen drágábban lehet ma új lakást vásárolni, mint 2015 novemberében. A jelenleg piacon lévő lakások átlagára Budapesten már közelíti a 600 ezer forint/négyzetmétert, míg közel egy évvel ezelőtt még az átlagos ár csak 472 ezer forint volt négyzetméterenként a Budapesti Lakáspiaci Riport adatai alapján. A fejlesztők továbbra is öntik a projektjeiket a fővárosi piacra, bár a szabad lakások számának növekedése lassulást mutatott az utóbbi három hónapban. Az értékesítés sebessége szintén lassult, de továbbra is igyekeznie kell annak, aki új lakást akar vásárolni, ha nem akar lemaradni a kiszemelt ingatlanról.

Egyre több az eladó új lakás BudapestenA sorra bejelentett lakásprojektek köszönhetően, a kínált új lakások száma tovább emelkedett az elmúlt három hónapban a Budapesti Lakáspiaci Riport (BLR) adatai szerint. Jelenleg több mint 4 ezer lakás közül válogathatnak a Budapesten új lakást vásárolni szándékozók 259, a BLR által nyomon követett projektben. Ez ismét jelentős...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái