Előfizetői tartalom

Hosszú távon értelmet nyernek a pesti óriásdugók

Portfolio
Néhány napja kezdődött el a pesti Róbert Károly körút nagyszabású felújítása, mely amellett, hogy közel egy éven keresztül komoly kihívások elé állítja majd a Budapest egyik legfontosabb ütőerén autózók idegeit, komoly minőségi javulást hozhat a XIII. kerületben élők és közlekedők számára. Némi vigaszt nyújtva a dugóban állóknak utánanéztünk, hogy az idei ősz legjelentősebb útfelújítása mellett milyen infrastrukturális beruházások tehetik a jövőben még vonzóbbá a XIII. kerületet.

Róbert Károly körút felújításaPest külső körgyűrűjének felújítása során új aszfaltréteget fektetnek le, illetve néhány helyen kicserélik a teljes pályaszerkezetet. Az útpályától zöldsávval elválasztott, kétirányú kerékpárút épül az Angyalföldi utca és a Vágány utca között a körút déli oldalán. Akadálymentesítik a gyalogátkelőhelyeket, valamint felújítják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés