Előfizetői tartalom

Még mindig vagyonokat lehet keresni a lakásokkal

Portfolio
Bár az árak jelentősen nőttek, ami rontott a kiadási célra vásárolt lakások hozamtermelő képességét, még mindig vonzó alternatíva lehet az ingatlanokba történő befektetés. Kalkulációnk szerint például Budapest, a bérlők körében népszerű kerületében, a XIII.-ban hosszú távú lakáskiadással 5,2 százalékos hozamra is szert lehet tenni. A területen található lakások pedig a jövőben is jól kiadhatóak lehetnek, a számtalan irodaház mellett továbbiak is épülnek, melyek növelhetik a bérlői keresletet, illetve a belvárosból kiszoruló egyetemisták számára is kézenfekvő megoldást jelenthet a kerület választása.

A belvárosi lakáspiac szinte hihetetlen mértékű dráguláson ment keresztül az elmúlt két évben, akik pedig már nem engedhették meg a belvárosi árakat, elkezdtek más célpontok között is körülnézni. A XIII. kerület a belváros után kimondottan kedvelt területnek számít a befektetők körében. De a kerület elsősorban a hosszabb távú bérbeadást választók körében számít...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái