Előfizetői tartalom

13 ok, amiért szeretjük a 13. kerületet

Portfolio
Az elmúlt években, évtizedekben a fővárosban sehol máshol nem zajlottak le olyan volumenű ingatlanfejlesztések, mint a XIII. kerületben. Lakás-, bevásárlóközpont- és irodafejlesztők egyaránt régóta kedvelik a kerületet, mely megkerülhetetlen Budapest ingatlantérképén. Az ott élő vagy odaköltözni vágyó lakosok és cégek számára összegyűjtöttünk tizenhárom okot, hogy miért is lehet szeretni a főváros XIII. kerületét.

1. Budapest legnépszerűbb kerületeEgy ingatlanközvetítői felmérés adatai szerint a XIII. kerület gyakorlatilag évek óta Budapest legnépszerűbbjének számít. A megkérdezettek közel ötöde tervez lakásvásárlást a főváros negyedik legnépesebb kerületben.2. Van nyüzsgő, belvárosias részeBár a Szent István körút jelenti az V. és a XIII. kerület határát, a pesti belváros...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés