Előfizetői tartalom

A semmiből robbantak be a szlovákok a londoni Citybe

London ingatlanpiaca nagy, stabil és az egyik legdrágább a világon. A befektetők nem csak a kiszámítható hozam és a biztonság miatt kedvelik a brit fővárost, hanem annak presztízse miatt is. Egy sikeres fejlesztés a Cityben jó referenciát jelent, így cégek tucatjai próbálnak betörni a londoni ingatlanpiacra, ami megfelelő tőkeerő híján azonban csak keveseknek sikerül. Kelet-közép-európai fejlesztők éppen ezért a legritkább esetben jutnak el odáig, hogy a kontinens pénzügyi központjában kezdjenek új projekt indításába. Ezúttal azonban egy pozsonyi fejlesztő egyszerre három irodaház építésével hívta fel magára a figyelmet.
Fejlesztési kihívások Londonban"A szlovák ingatlanpiac határait elérve egy idő után eljött az idő a külföldi terjeszkedésre, így a régió országai mellett elkezdtük vizsgálni a londoni fejlesztési lehetőségeket is. A pénz azonban önmagában nem elég Londonban, mivel egy kelet-európai fejlesztőt megfelelő referenciák nélkül nem vesznek komolyan, sokszor el sem mennek...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái