Előfizetői tartalom

Kellemetlen meglepetések várhatják az új lakást vásárlókat

Portfolio
Sokan tartottak attól az aktuális lakáspiaci fellendülés kezdetekor, hogy tapasztalatlan, hozzá nem értő fejlesztők is új projektekkel rukkolnak majd elő, melyek aztán el sem indulnak vagy a tervezettnél jóval később és gyengébb minőségben készülnek el. A CSOK kibővítése és az áfacsökkentés által felpörgetett piacon különösen fontos lehet vásárlóként ellenőrizni a projektgazda referenciáit. Kricsfalussy Tamás, a Metrodom értékesítési vezetője beszélt a Portfolio-nak arról, hogyan látja fejlesztői szemmel nézve a lakáspiacon jelenleg zajló folyamatokat.

A tavalyi év végén bejelentett áfacsökkentés, valamint a CSOK kibővítése alaposan felforgatta a lakáspiacot. Mik az azóta eltelt hónapok tapasztalatai? Határozottan megnövekedett a CSOK iránti igény. Sok olyan ügyfél is igénybe vette a CSOK-ot, aki még annak a bevezetése előtt vásárolt lakást és az ingatlan átadása az idei évre volt várható. Ugyanakkor a három gyermeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés