Ingatlan

Bővül Budapest egyik legdrágább városrésze

Portfolio
Az erős keresletre adott válaszként újabb beruházás indul a lakáspiacon, ezúttal a főváros egyik legdrágább részének számító Marina Parton. A Gozsdu-udvar és számos egyéb budapesti lakóingatlan fejlesztője, az Autóker Holding 48 luxuslakást alakít ki a Marina Bay névre keresztelt legújabb ütemben.
"A különböző egyéb befektetési formákkal elérhető rendkívül alacsony hozamok sokakat sarkallnak arra, hogy egy értékálló vagyontárgyba - lakásba - fektessék pénzüket. A lakáspiac felfutását és a lakásárak növekedését emellett számos egyéb gazdasági folyamat is segíti: az alacsony kamatlábú hitelek, a növekvő foglalkoztatottság, az új építésű lakásokat terhelő áfatartalom csökkentése és a CSOK kibővítése egyaránt a további bővülés irányába mutatnak. Egy ilyen piaci környezetben mi is elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy tovább folytassuk legjelentősebb kerületi fejlesztésünket és ezzel betöltsünk egy régóta meglévő piaci rést. A Marina Part hatodik üteme, a Marina Bay az újlakás-piac prémium szegmense iránt érdeklődőket célozza meg" - kommentálta az újabb ütem elindítását Szigeti Csúcs Balázs, a fejlesztő Autóker Holding cégcsoport üzletfejlesztéséért felelős vezetője.

A Marina Part városrészbe 2005-ben költözhettek be az első lakók, azóta pedig közel 1200 lakás épült fel. A jelenleg kivitelezés alatt álló Marina Bay épületében összesen 48 lakás kap helyet, nettó 3800 négyzetméter hasznos alapterületen, melyhez közel 1200 négyzetméternyi erkély, illetve terasz kapcsolódik. Az idén augusztus elején elkezdődött építkezés a tervek szerint 2017 nyarán fejeződik be. A fejlesztő arra számít, hogy a Marina Bay lakásainak vásárlói körét a visszatérő vevők mellett a befektetési szándékkal vásárlók és luxusingatlant kereső magyar és külföldi vevők alkotják majd.

Bővül Budapest egyik legdrágább városrésze
A Marina Part fejlesztése a Marina Bay melletti két szomszédos, szintén öbölparti telken folytatódik tovább, már jövő nyáron megkezdődhet a beruházás következő üteme. A következő két - egyenként átlagosan 35 lakásos - ütem mellett az Autóker Holding a Marina Parton kívül további projekteket is vizsgál és hamarosan a vidéki ingatlanpiacon is bemutatkozik. Jelenleg előkészítés alatt áll, 2017. évi kezdéssel egy 50 lakásos ingatlan fejlesztése Balatonlellén.
máv0921
Autóbaleset
online bolt_shutter
orvosi kamara0921
palkovicslászló0921
shutterstock_1100688464_rugalmas
brexit0115
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
nyugdíjasok