Előfizetői tartalom

Lehet sikeres a budapesti olimpia

Portfolio
Surranópályán Budapest akár meg is nyerheti a 2024-es olimpia rendezési jogát, ami több szempontból is pozitív hatással lehet a hazai ingatlanpiacra. Ezek közé tartozik a választott helyszín rehabilitációja, a városfejlesztések megvalósulása. Ugyanakkor kockázatokat is tartogat, melyek közül talán a legjelentősebbnek az ingatlanpiaci szakemberek az állami pénzek elfolyását tartották. Az egybe hangzó véleményük szerint lehet sikeres a hazai olimpiarendezés, ehhez azonban az kell, hogy az állam megfelelően tudjon együttműködni a magánszférával a fejlesztésekben - derült ki a Portfolio Property Investment Forum olimpiáról szóló szekcióján elhangzottakból.

Dr. Fürjes Balázs, kormánybiztos, a Budapest 2024 olimpiai pályázat elnöke prezentációjában bemutatta a Budapest 2024 olimpia pályázatát. A szakember azt mondta, hogy nem az a kérdés, hogy Budapest képes-e olimpiát rendezni, inkább az a bizonytalan, hogy a pályázaton maga mögé tud-e utasítani két hatalmas világvárost. Elmondta, hogy Budapest pályázata három erős talapzaton...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái